Open industry day op den bosduin

Na de succesvolle editie van de Open Industry Day op het industrieterrein De Rijkmaker in Essen en Kalmthout gooien ook de bedrijven van den Bosduin de deuren open voor nieuwsgierigen en sportievelingen. Op zondag 29 september kan je al wandelend of lopend op ontdekkingstocht langsheen de talloze bedrijven die het industrieterrein telt.

4 goede redenen om mee te doen!

1/ Verken de bedrijven

De bedrijven van Bosduin op een ludieke manier verkennen, daar draait het om! Je kan de bedrijven al lopend, al sportelend of al wandelend verkennen! Iedereen kan dus meedoen! Ontdek hier alle activiteiten. 

2/ Voor iedereen!

Er zijn loop- en wandelparcours van 6 en 12 km, een zoektocht en kinderen en g-sporters kunnen genieten van aangepaste trajecten van verschillende lengtes. Ontdek hier alle activiteiten. 

3/ Steun lokale verenigingen

Door je in te schrijven voor een van de activiteiten steun je automatisch enkele helpende verenigingen van Kalmthout, Kapellen en omstreken die delen in de winst. Zo steun je de lokale verenigingen door je deelname!

4/ Ontvang een goodiebag

De eerste 500 ticketkopers voor de 6 of 12km trajecten krijgen een mooi gevulde goodiebag met producten van bedrijven in de Bosduin. Koop dus snel je tickets en haal je mooi gevulde goodiebag op tijdens de Open Industry Day!