DE FINISH IS BEREIKT! BEDANKT AAN ALLE DEELNEMERS!

winnaars

Heb je deelgenomen aan de kleurwedstrijd of zoektocht? Check op woensdag 26 april om 20u op facebook.com/openindustryday of je bij de winnaars zit! 

De winnaars kunnen hun prijzen ophalen bij Carrosserie Vrints, Postbaan 82, Essen op zaterdag 29 april tussen 10 en 12 uur!

voor iedereen

De Open... wat? Op zondag 16 april zwaaien meer dan 70 bedrijven van de Rijkmaker in Essen en Magermanse Heide in Kalmthout hun deuren wagenwijd open voor een uniek concept: de Open Industry Day. 

Je kan de bedrijven al lopend, al sportelend of al wandelend verkennen! Iedereen kan dus meedoen! De bedrijven op een ludieke manier verkennen, daar draait het om! Bekijk de verschillende trails voor lopers en wandelaars, de Kidsrun en de zoektocht

De verschillende trails vertrekken op de Central Plaza. Op dit plein is het aangenaam vertoeven met eet-en drankstandjes kinderanimatie en daar vertrekken ook huifkarren naar verschillende haltes op het industrieterrein. 

goodiebagS uitverkocht!

We hadden aan de eerste 500 ingeschreven deelnemers van de Trail Wandelen en Lopen een gratis goodiebag beloofd. Die zijn ondertussen allemaal de deur uit wegens succes! Inschrijven voor de trails kan natuurlijk nog wel! Alle kinderen die deelnemen aan de Kids Run krijgen ook een zakje met leuke gadgets, daarvoor is geen apart ticket voor nodig en de voorraad is onbeperkt!


opendeurdag

Een opendeurdag met een sportief kantje, dat is de Open Industry Day op zondag 16 april. Tijdens de voormiddag kan je deelnemen aan loop- en wandeltochten. Deze tochten lopen dwars doorheen de meer dan 70 deelnemende bedrijven van de Rijkmaker en Magermanse Heide. Voor de kinderen en g-sporters zijn er aangepaste parcours. 

Tijdens de namiddag kan je op eigen initiatief de bedrijven bezoeken. Daaraan is een leuke zoektocht met mooie prijzen gekoppeld. Met de unieke Industry Express beweeg je je vlot over het industrieterrein. 

kleur & win

Kruip in je kleurpotlood en win een een mooie prijs uit onze prijzenpot! Wat moet je doen? Kleur de tekening die je op school hebt gekregen of download hem onderaan. Neem hem mee op 16 april naar de Open Industry Day, stop hem daar in de bus en wie weet win jij wel een van de leuke spelen of een andere gadget! Klik hier om te tekening te downloaden.

OpenIndustryDay-Tekening.pdf
FacebookInstagram