TRAILS

Voor elk wat wils!

TRAIL Lopen  6km - 12km

Hou je van een sportief momentje op zondagochtend? Dan ligt er voor jou op zondag 29 september een uitdagend parcours van 6 (langs meer dan de helft van de deelnemende bedrijven) of 12km (langs alle deelnemende bedrijven) te wachten. Loop dwars doorheen de bedrijven, op plaatsen waar je nooit komt, en trotseer de vele leuke hindernissen. Een prijs voor de snelste loper hebben we niet, maar we bezorgen je graag een unieke loopervaring die je niet snel zal vergeten!

6km €12 (v.a. 5 pers €10)
12km €14 (v.a. 5 pers €12)
tarieven per persoon en enkel geldig bij online aankopen, prijzen incl. btw

TRAIL WANDELEN 6km - 12km

Zou je graag eens een kijkje nemen achter de schermen van de Bosduin? Dan kunnen we je tijdens de Open Industry Day op zondag 29 september de wandeltocht van 6 (langs meer dan de helft van de deelnemende bedrijven) of 12km (langs alle deelnemende bedrijven) aanbevelen. Deze tochten nemen je niet alleen mee op ontdekking langs de tientallen deelnemende bedrijven, je zet er meteen een serieus aantallen stappen mee op je teller. Twee voor de prijs van één!

6km €12 (v.a. 5 pers €10)
12km €14 (v.a. 5 pers €12)
tarieven per persoon en enkel geldig bij online aankopen, prijzen incl. btw

INCL. GRATIS DEELNAME AAN DE ZOEKTOCHT

KIDSRUN  5-12 JAAR

Kinderen doen niet liever dan op ontdekking gaan. De Open Industry Day op zondag 29 september is daarom de ideale uitstap! Voor de 5 tot 12-jarigen worden er enkele parcours met verschillende afstanden langs enkele leuke bedrijven en met een aantal coole hindernissen uitgestippeld! Bewegen, ontdekken en spelen: de droomcombinatie! Nadien kunnen de kinderen zich nog volop uitleven op de uitdagende springkastelen en andere animatie op de Central Plaza! Bovendien ligt er voor de deelnemende kinderen nog een kleine attentie te wachten. Welk kind houdt er niet van een avontuurlijke dag vol verrassingen?

€5
max. 12 jaar, tarieven per persoon en enkel geldig bij online aankopen, prijzen incl. btw

G-SPORT

Ook G-sporters kunnen deelnemen aan deze avontuurlijke dag en op verkenning gaan in de verschillende bedrijven. Er zijn aangepaste parcours die beantwoorden aan de mogelijkheden van de deelnemers én er ligt een attentie te wachten.
Indien gewenst kan er een begeleider gratis mee op het parcours. De begeleider heeft geen ticket nodig.

€5
tarief per persoon en enkel geldig bij online aankopen, prijzen incl. btw, begeleider gratis

ZOEKTOCHT

Heb je een kriebelende speurneus? Dan hebben we voor jou de Open Industry Quest in petto! We hebben het over een zoektocht die je naar verschillende bedrijven loodst om daar een vraag op te lossen. De afstand van je tocht bepaal je zelf, het is het finale antwoord dat telt. Bij een juist antwoord maak je kans op een leuke prijs. Dat wil je niet missen!

€5
tarief per persoon en enkel geldig bij online aankopen, prijzen incl. btw

BEDRIJFSBEZOEKEN

Neem een unieke blik achter de schermen van de bedrijven op de Bosduin! Vanaf 12u kan je vrij binnenwandelen bij tientallen bedrijven. Grijp deze kans om op een leuke manier tientallen bedrijven te leren kennen! Wie weet vind je er zelfs de job van je leven dichtbij huis! Met Industry Express begeef je je vlot over het industrieterrein. 

GRATIS

FacebookInstagram